Home Activiteiten Diensten Vacatures Projecten Contact
Het maken van afspraken en agendabeheer
In overleg met de opdrachtgever bepalen wij de doelgroep die moet worden benaderd. Hiervoor gebruiken we uw eigen klantenbestand. Door middel van een kwalitatief goed gesprek met de prospect maken wij voor u of uw accountmanager een bezoekafspraak. We zijn tenslotte niet voor niets de specialist in agendaplanning!
Databasebeheer
Een adressenbestand dat niet  up-to-date is, kan er voor zorgen dat uw mailing niet bij de juiste persoon op het juiste adres wordt afgeleverd. Om dit te voorkomen schonen wij uw bestand op en verrijken wij dit met de door u gewenste gegevens. Heeft u al het e-mail adres van uw klanten en zit de juiste persoon nog op de juiste plek? Met een  up-to-date adressenbestand bereikt u de juiste persoon op de juiste plek, hierdoor bespaart u  tijd en geld.

Relatiebeheer
JTT Telemarketing helpt u met resultaat gerichte belacties om het contact met bestaande relaties te onderhouden en uit te bouwen en om nieuwe relaties te ontmoeten. Hierdoor realiseert u groei in omzet, besparing van tijd en bovenal een goed contact met u bestaande en nieuwe relaties.

Mailing follow-up
Telefonisch opvolgen van een mailing met als doel het maken van een afspraak /direct noteren van een bestelling.
Opvolgen van leads
De klant vraagt (op een beurs of via uw website) informatie aan van uw bedrijf. De informatie wordt toegestuurd en u doet hier niets meer mee. Zonde! Alle reden dus om die follow-up door ons te laten doen.
Ledenwerving
Loopt het ledenaantal terug? Wij gaan actief voor u op zoek naar nieuwe leden.
Bereikbaarheidsonderzoek
Wilt u weten hoe lang het duurt voordat de telefoon van uw bedrijf  wordt opgenomen. De klant wordt doorverbonden met de juiste persoon? Wij brengen dat voor u in kaart.
Uitnodigen voor congressen, seminars of andere bijeenkomsten
Niet genoeg deelnemers voor uw bijeenkomst? Wij bellen alle genodigde persoonlijk na.

Uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoek
Wij hebben de ervaring in huis en zodra u de resultaten heeft ontvangen hoeft u alleen nog maar uw eindconclusie te trekken.